Viimeisimmät kirjoitukset

Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa löytämään tasapainon tekemisen ja levon välille

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on oikea työkalu sinulle, joka haluat voida paremmin! Kolmen vuorokauden sykevälimittaus antaa konkreettista ja luotettavaa tietoa todellisesta tilanteestasi stressin, palautumisen, unen palauttavuuden ja liikunnan terveysvaikutusten suhteen. Hyvinvointianalyysi auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla, ja huomaamaan, että pienilläkin valinnoilla voi olla iso vaikutus omaan jaksamiseen ja olotilaan. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Hyvinvointianalyysi koostuu 3 päivän helposti toteutettavasta sykevälivaihtelun mittauksesta, sen analyysistä sekä palautekeskustelusta ja jatkosuosituksista. Voit ottaa Firstbeatin Hyvinvointianalyysin erikseen tai osana ravitsemus- tai hyvinvointivalmennusta. Voidaan toteuttaa etänä!